Reklama

Zjeść arbuza i się nie upaplać



Są takie potrawy, które są o tyle smaczne, co trudne w konsumowaniu, głównie z powodu wyciekających lub wypadających z nich elementów. Może arbuz to nie potrawa, ale pokażcie kogoś, kto się nim nie upaćkał.

Arbuz jest słodkim i niezmiernie soczystym owocem. Jest stosunkowo tani, ale zjedzenie go do prostych nie należy. Specjalnie dla Was znaleźliśmy w sieci sposób krojenia i jedzenia arbuza w taki sposób, że upaćkanie się nim jest praktycznie niemożliwe. Wiadomo – jabłka jabłkami, ale przyda się i coś moczopędnego. Tak! Arbuz jest bardzo zdrowy na pęcherz.

Poniżej zamieszczamy dokładną instrukcję krojenia i arbuza. Bo tak się składa i okazuje, że cały ambaras tkwi w krojeniu. Jeśli będzie odpowiednio poćwiartowany, szanse na umazanie się i oblanie sokami spadają praktycznie do zera.



(Kalina/ Foto: Flickr.com/ rwkvisual)
Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.


Reklama

Wideo ddb24.pl




Reklama
Wróć do